• Site en Français Site en Français

ecWeekend – Het belangrijkste e-commerce nieuws van week 44

Deze week praten we je bij over container technologie voor dummies, de psychologie achter conversies en de verandering van SEO de afgelopen jaren. Dit en meer lees je in de ecWeekend van week 44: Container technologie voor dummies In de ecWeekend is container technologie al vaker aan bod gekomen. Het gaat over het mobiel maken van applicaties […]

Het bericht ecWeekend – Het belangrijkste e-commerce nieuws van week 44 verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.


Deze week praten we je bij over container technologie voor dummies, de psychologie achter conversies en de verandering van SEO de afgelopen jaren. Dit en meer lees je in de ecWeekend van week 44:

Container technologie voor dummies

In de ecWeekend is container technologie al vaker aan bod gekomen. Het gaat over het mobiel maken van applicaties waardoor ze makkelijk verplaatsbaar zijn over verschillende computers. De technologie is dan ook zeker niet nieuw meer maar het is nog wel een snel groeiende markt. Maar wat zijn containers eigenlijk? Daarom nog even de uitleg van Techcrunch over ‘Containers voor dummies’.

container-voor-dummies

De psychologie achter conversies

Mensen maken heel veel keuzes op een dag, dus ook op jouw website. Hoe kan je ze, door middel van psychologische principes net dat duwtje in de goede richting geven? Door het gebruik van labels kun je producten eenvoudig uitlichten, zodat het kiezen voor bezoekers makkelijker wordt. Ook kennis van pleasure en pain points van je bezoekers kan goed gebruikt worden voor het aanpassen van content. Op die manier kun je veel beter aansluiten op de behoeftes van je bezoekers. Crazyegg legt hier meer over uit!

ETA’s binnen Bing nu wereldwijd beschikbaar

Nadat de ETA’s eind augustus alleen nog in BETA beschikbaar waren, zijn Bing Ads nu voor alle markten volledig uitgerold. Adverteerders kunnen deze advertentievariant via de Bing Interface of in de Bing Ads Editor bewerken. Het is ook mogelijk om deze vanuit Google AdWords te importeren naar Bing. Lees hier meer over in de blog van Searchengineland.

Let op: De feestdagen komen er aan!

rondje-feestdagenDe feestdagen zijn voor e-mailmarkteers een van de belangrijkste periodes van het jaar. Voor het feestdag-proof maken van deze e-mailcampagnes zijn tips en insparatie dan ook zeer welkom. Emailmonks heeft een Holiday Email Marketing LookBook gemaakt vol tips en tricks en daarbij een overzichtelijke feestdagenkalender.

8 punten waarop SEO is veranderd de afgelopen jaren

rondje-seoBen je met zoekmachine optimalisatie bezig dan weet je dat je nooit klaar bent. Door constante veranderingen in het algoritme van zoekmachines is er altijd ruimte voor verbetering. En ook al sta je op 1, dan zal je er alles aan moeten doen om op 1 te blijven. Om het huidige SEO goed te begrijpen is het belangrijk om te weten waar we vandaan komen en vooral waar we nu staan. Searchengineland laat zien hoe SEO de afgelopen jaren is veranderd en hoe je hier op kunt  inspelen.

Digital analytics congres 2016

rondje-data Tegenwoordig heeft ieder bedrijf data. Dit is een kracht van een organisatie maar tegelijkertijd ook een valkuil. De data is niet perfect. Hierdoor zoomen data-analisten steeds verder in op kleine deelgebieden, omdat ze bang zijn slechte data-kwaliteit te leveren. Op Marketingfacts lees je dat het van belang is om de data in een bepaalde context te zien en niet alleen te focussen op de eigen data.

Wat vind jij van de ecWeekend?

  

Goed weekend!

Het bericht ecWeekend – Het belangrijkste e-commerce nieuws van week 44 verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.


Read full article on Nieuwe zaak


Copyright © 2016 Nextmove