E-mail marketing

E-mail is springlevend en globaal gezien het meest gebruikte communicatiemiddel, zowel voor privé als professioneel gebruik.

Het laat je toe om je boodschap vlot tot bij je bestemmeling te brengen en hier dan nog eens interessante feedback over te krijgen. Je komt bvb. te weten hoeveel percent van de bestemmelingen je e-mail geopend heeft. En wie op de links in de e-mail geklikt heeft en welke links.

Van de meeste klanten heb je waarschijnlijk reeds het e-mailadres, maar slechts weinig klanten zullen op je facebook pagina geabonneerd zijn. Deze twee kanalen vullen mekaar mooi aan, maar met e-mail ben je zeker van het grootste bereik.

Ongeveer 50% van de e-mails worden vandaag de dag gelezen via smartphone. Je moet er dus op letten dat je bericht perfect geformatteerd is. Ook voor mobiele lectuur. En dat is op zich al een technische uitdaging.

Wat kunnen we voor je doen?
We ontwikkelen technisch perfecte e-mailberichten die zowel op desktop als op smartphone volledig tot hun recht komen.
Indien gewenst nemen we ook de verzending van je bericht voor onze rekening.
Of we adviseren je inzake online toepassingen die je zelf kan gebruiken voor je e-mail marketing.
Ben je verzekeringsmakelaar ? Kijk dan zeker eens naar onze sleutel-op-de-deur toepassing BrokerMail.
Hoe gaan we te werk?
Via een intake gesprek komen we te weten wat je precies wenst te bereiken.
Je krijgt van ons een reeks aanbevelingen, een te bewandelen pad en prijsindicaties.
Zodat je volledig geïnformeerd kan beslissen hoe je het pad van e-mail marketing wenst te bewandelen.
Wat kost het?
Het programmeren van je bericht dat later als template kan gebruikt worden, kost ongeveer 500 € excl. BTW. Voor het effectief verzenden van de e-mails wordt een kost per e-mailadres aangerekend. Deze kost is afhankelijk van het totaal aantal adressen. Reken op een kost tussen 0,03 € en 0,05 € excl. BTW per e-mailadres.
Your next move?
Vul het contactformulier in en leg ons je vraag of uitdaging voor. Binnen de kortste keren nemen we contact met je op. En plannen we ons eerste intake gesprek.

A light on a wall
A skateboard
Hand holding a smartphone
Copyright © 2016 Nextmove